Kurser

By Serup udbyder en række kurser om politisk interessevaretagelse, krisestyring og kommunikation. På denne side kan du se et udvalg. Vores kurser bliver alle skræddersyet til din virksomhed eller organisation.

Kontakt os for mere information om kurser

Foredrag

Søs Marie Serup er en meget rutineret og levende oplægsholder, der hver eneste gang sætter sig grundigt ind i lytternes situation, behov og ønsker. Humor og bid er kendetegnende for Søs Marie Serups oplæg, der står på et solidt fagligt grundlag.

Søs Marie Serup laver gerne oplæg efter helt særlige ønsker og behov, men nedenfor er en liste over populære foredrag.

Kontakt os for mere information om foredrag

Professionel interessevaretagelse

Lær at forstå processerne bag beslutninger i central­administrationen, ministerier, kommuner & regioner.

En tour de force i professionel interesse­varetagelse.

Demokrati, spin og kommentariatet

Søs Marie Serup giver foredrag om, hvem der har magten i det politiske system, hvem der påvirker magten, hvem der udlægger magten, og hvordan det påvirker demokratiet.

Et humoristisk oplæg til diskussion om demokrati og aflivning af myter.

Den politiske situation

Et foredrag hvor Søs fortæller om den aktuelle politiske situation. Personer, temaer, styrkeforhold, strategier og et bud på fremtiden, krydret med anekdoter, eksempler og levende dialog.

Det Moderne Medielandskab

Foredraget handler om, hvordan man navigerer i det moderne medielandskab, hvor antallet af platforme øges dag for dag og nyheder spredes globalt med lynets hast.

Søs giver i foredraget en praktisk indgang til kommuni­kation, presse og PR-arbejdet i dagens Danmark.

Ordstyrer/ Moderator

Søs Marie Serup er en erfaren ordstyrer og moderator på interne såvel som eksterne arrangementer, hvor der kræves en fast styring og en rød tråd.