Folkemødet

Folkemødet kan være en unik mulighed for at skabe nye kontakter, for at opdyrke et netværk og komme i dialog med politikere på en interessant måde. For en virksomhed kan det være meget nyttigt at få skabt kontakter og tage en snak på en anden måde end i et mødelokale. Det handler ikke kun om de dage, Folkemødet står på. Det handler også om tiden bagefter. På Folkemødet får man skabt relationer, partnerskaber og ideer, der brygges videre på i tiden efter.

Uden en klar plan for din deltagelse på Folkemødet kan din tilstedeværelse virke uoverskuelig, og måske får du ikke udnyttet de mange muligheder, der er. Men med den rette tilgang og planlægning kan I få et succesfuldt Folkemøde for ganske få penge:

– By Serup tilbyder at give dig et overblik over de debatter, som er mest relevante for din organisation eller virksomhed

– By Serup tilbyder at etablere mere uformelle 1:1 møder med nøglepersoner, som ellers kan være vanskelige at få i tale

– By Serup tilbyder at bringe vores omfattende netværk blandt politikere, organisationer og bureauer i spil for at få dig placeret i de debatter, der er mest relevante for dig

– By Serup tilbyder at være dine øjne og ører på Folkemødet. Vi lytter til debatter af særlig interesse for dig. Vi opsøger debattørerne og udarbejder på den baggrund et analytisk referat til dig, som du proaktivt kan anvende, når Folkemødet er overstået.

Lad By Serup udarbejde jeres plan for Folkemødet 2018 – vi garanterer, at I får det maksimale udbytte.

Pilestræde 41, 2.th.  1112 København K  +45 2018 3846  serup(a)byserup.dk